De Sponsors

Om dit idee uit te werken heb je natuurlijk medewerking nodig van ….

In eerste instantie kwam het idee van Pete Greenfield van Watercraft. Zie hiervoor de pagina: ABBA en het idee hierachter.

Hiermee aan de slag gegaan en onderhandeld met de mensen van de RAI. Vooral Marjolein Tettero heeft hier goed bij geholpen. Zij was erg nieuw in het team van de RAI maar heeft een zeer professionele indruk bij mij achter gelaten.
In eerste instantie voorzichtig maar gaandeweg toch steeds meer enthousiast hebben zij mij gesteund met raad en daad en vooral m2 op de beursvloer.
Ook tijdens de Hiswa zelf hebben zij meerdere keren hun gezicht even laten zien om te vragen of alles naar wens was. Prima gedaan!

Na introductie aan de deelnemers in spe moest ik ook mensen hebben voor de jury. Daar hebben Wiel Toussaint (oud-bootbouwer) en Jan Kleijn, (enthousiast amateur bootbouwer en -gebruiker) zich in eerste instantie goed van gekweten. Zij kwamen met een zeer doordacht beoordeling concept dat ik in mijn enthousiasme helemaal was vergeten. Wiel en Jan, mijn dank! Nieuw zijn Hans Detmers en Simon Davids, kanobouwer en ook enthousiast begeleider van zelfbouwprojecten.
Op mijn verzoek (in eerste instantie dacht ik: die man heeft het al veel te druk) heeft Wim de Bruijn, (ex eigenaar van de Spiegel der Zeilvaart) ook graag meegedaan aan deze jurering. Hij heeft de genomineerden mee gejureerd op de Hiswa-Klassiek Schepenbeurs.

Dan wil je ook een prijs uitreiken. Daarbij hebben bedrijven uit mijn directe omgeving mee uitgepakt. Het gaat hierbij om het idee en niet om de loterij. Je wilt als prijswinnaar wat leuks laten zien als je wat gewonnen hebt, dus waren de Bootbouwer, de Spiegel der Zeilvaart en de Bootbouwschool zelf bereid om hier hun steentje aan bij te dragen. Zij allen waren direct te porren om een prijs ter beschikking te stellen voor deze ABBA; ware het als tijdschrift, boek of gereedschap, het is goed ontvangen door de genomineerden.

Ik wil hen hier (als beetje mosterd na de maaltijd) toch nog een bedankje zeggen voor het door hun getoond enthousiasme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s