De Sponsors

Om dit idee uit te werken heb je natuurlijk medewerking nodig van ….

In eerste instantie kwam het idee van de ABBA van Pete Greenfield van Watercraft Magazine. Zie hiervoor de pagina: ABBA en het idee hierachter.
In eerste instantie voorzichtig maar gaandeweg toch steeds meer enthousiast hebben de RAI en de HISWA mij gesteund met raad en daad en vooral m2 op de beursvloer.
Ook tijdens de Hiswa zelf hebben zij meerdere keren hun gezicht even laten zien om te vragen of alles naar wens was. Prima gegaan!

Na introductie aan de deelnemers op deze eigengemaakte website moest ik ook mensen hebben voor de jury. Daar hebben Wiel Toussaint (oud-bootbouwer) en Jan Kleijn, (inmiddels overleden en enthousiast amateur bootbouwer en -gebruiker) zich in eerste instantie goed van gekweten. Zij kwamen met een zeer doordacht beoordeling concept dat ik in mijn enthousiasme helemaal was vergeten. Wiel en Jan, mijn dank! Nieuw zijn Hans Detmers en Simon Davids, kanobouwer en ook enthousiast begeleider van zelfbouwprojecten.
Op mijn verzoek (in eerste instantie dacht ik: die man heeft het al veel te druk) heeft Wim de Bruijn, (ex eigenaar van de Spiegel der Zeilvaart) ook graag meegedaan aan deze jurering. Hij heeft de genomineerden mee gejureerd op de Hiswa-Klassieke Schepenbeurs.

Ik wil hen hier toch nog een bedankje zeggen voor het door hun getoond enthousiasme.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s