De Martelli Runnabout van Marcel Hamers

In 2002 ben ik begonnen met het bouwen van een boot puur om mijn gedachten te verzetten tijdens een drukke baan. Acht jaar lang heb ik op maandag avond met veel plezier aan mijn project gewerkt met als resultaat een naar mijn mening prachtige boot. Zonder enige kennis begonnen en tijdens dit proces heb ik veel geleerd.
Het betreft een snelle motorboot van 7.20 meter lang en 2.15 meter breed. De motor is een Mercruiser 6.2 Bravo Horizon. Er is een slaapruimte voor 2 personen een gaspit, koelkast en wasbakje aanwezig.
Noot van mij: Wat “geen kennis van zaken?”
Martelli
Advertentie

1 gedachte over “De Martelli Runnabout van Marcel Hamers”

  1. rene gezegd:

    goedeavond marcel.

    Is deze boot nog in u bezit,hij prachtig ik ben in het bezit van zijn kleiner broertje de 17 sport 550 m 180 b

    Groetjes
    Rene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s